WAT IS PAUSING PATTERNS® ?

Pausing Patterns® stilte workshops
Een ingelijste versie van Grijspotlood op Steinbach
 beslaan verschillende sessies met steeds weer andere technieken en materialen. De insteek blijft dezelfde: het herhalend plaatsen van een ‘teken’ of anders gezegd een motiefje, wat héél ontspannend werkt en leuke resultaten geeft.

WAT IS HET GEHEIM?
Door het repetitieve karakter van Pausing Patterns® kom je volledig tot rust want jouw hand-hoofd coördinatie wordt (opnieuw) in balans gebracht. Je geeft en gunt jezelf de tijd om een wit blad vol te tekenen. Het tempo bepaal je zelf. Ideaal dus voor mensen die herstellen van ziekte, burn-out, depressie of die gewoonweg verlangen naar wat me-time: we drukken even op de pauzeknop.

GEEN INSPIRATIE?
Vanuit mijn beroep als textielontwerper kan ik jullie op weg helpen om op een eenvoudige manier hele fijne motiefjes te ontwerpen. Er is geen voorkennis vereist en de materialen worden grondig uitgelegd. De kracht van de herhaling zorgt voor een visuele trigger en een grote voldoening als het patroontje af is. Je zal zelf versteld staan! 

IK KAN NIET TEKENEN!
Vele mensen kennen de 'angst voor het witte blad' of voor een onbekend materiaal. Dat is bij Pausing Patterns® niet nodig. Er zijn geen doelen na te streven, er is enkel het plezier van werken met de handen aangestuurd door de geest. H
et tot rust komen staat altijd voorop. Je krijgt bij aanvang basisuitleg en voorbeelden maar gaat daarna zelf aan de slag volgens jouw eigen gevoel. Je gaat volledig op in je werk waardoor je in stilte tot rust kan komen.

Al onze sessies staan los van elkaar, dus spring gerust in wanneer het jou past! Er zijn korte sessies van 1 uur en langere sessies van 2 uur. Interesse? Kijk dan verder naar onze kalender bij 'Data'! 

Zoek je een creatieve tekenworkshop voor beginners onder volledige begeleiding? Dan is Aperitief Creatief misschien wel iets voor jou!